joi, 25 august 2011

MANICHIURA ARTISTICA IN TENDINTEUnghiile pictate artistic reprezinta arta pe care o purtam dupa noi oriunde mergem, ele sunt o dovada a originalitatii noastre, un mod minunat de a ne expune personalitatea si simtul estetic.

Diva Hair iti ofera 33 de modele de manichiura artistica, unele simple si fermecatoare, usor de facut, altele mai complicate, la fel de uimitoare, care necesita multa practica. Daca iti place sa ai unghii cu adevarat desoebite, iata ideile pe care ti le propunem:
 

UN ALT FEL DE FRENCH

Cele mai interesante si mai usor de facut modele de manichiura artistica sunt cele care reinterpreteaza regulile clasice ale manichiurii French. Astfel, varful unghiei, care este alb in manichiura French, este oricum dar nu alb, iar restul unghiei, roz sau crem. Iata cateva modele, pentru inspiratie:
 

IMPRIMEURI

O alta tendinta interesanta si foarte, foarte ingenioasa este sa incerci sa asortezi modelul de pe unghii cu imprimeul pe care il porti. Arata uimitor, si nu este neaparat nevoie sa repeti intocmai tiparul pentru un efect spectaculos. Este indeajuns sa preiei numai culorile, sau cateva detalii interesante ale imprimeului.
 

ANIMAL PRINT

Imprimeurile animal print sunt prezente si in arta manichiurii, asa ca, desi mai greu de realizat, ofera un aspect deosebit unghiilor si implica mult simt estetic si talent. Iar rezultatul este cu adevarat uimitor. Cel mai simplu este sa realizezi imprimeul de leopard. Cu o pensula subtire formeaza cercuri imperfecte, cu o nuanta de maro, iar apoi in interiorul cercurilor aplica si auriu.
 

BULINE SI DUNGI

Daca iti lipseste talentul necesar pentru a picta unghiile la un nivel artistic inalt, poti oricand sa apelezi la dungi sau/si buline. Sunt usor de desenta pe unghii si daca stii sa combini culorile in moda, vei stii sa le combini si pe unghiile tale intr-un mod cu adevarat desoebit. Iata cateva exemple:
 

MULTICOLOR

O alta varianta, daca nu ai atat de mult talent sau rabdare, este sa folosesti culori si modele diferite pentru fiecare unghie. Aici te poti juca nu numai cu nuantele, dar si cu diferite tipare, te poti inspira de oriunde: fie frunza de pe ceasca de cafea, fie brosa-fluture, fie valurile marii, sau de ce nu ... desene animate sau logouri:
 

MANICHIURA IN APA

Manichiura in apa este cea mai usoara metoda de nail art. Chiar noi te-am invatat cum sa faci modele de manichiura in apa. Iti trebuie doar putina rabdare, imaginatie si lacuri de unghii de calitate. 
 

Un comentariu: