marți, 1 martie 2011

CUM SA ITI PUI SINGURA EXTENSII ?     
Aplicarea extensiilor se face sectionand parul in mai multe parti,se incepe cu partea de la gat(ceafa) zona A -se pozitioneaza o mesa cu 2 clipsuri.Se lasa par peste sa o acopere.Urmeaza zona B unde se utilizeaza tot o mesha cu 2 clipsuri.Din nou se lasa par peste pt a o acoperi.In partea centrala,nu prea sus de nivelul urechilor,in zona C se aseaza mesele cele mai late,cele cu 3 clipsuri.Apoi in partile laterale,in zona tamplei (zona D) se aplica meshele micute,cele cu un clips.Vor fi acoperite de propriul par astfel incat vor arata foarte natural.Se poate tapa usor parul si utiliza fixativ daca e nevoie.Tot acest procedeu dureaza intre 5 si 10 minute.Clipsurile se prind foarte usor (ca niste clame),nu afecteaza deloc structura firului de par si pot fi indepartate in orice moment.
Extensiile cu clip-on sunt detasabile, se monteaza de catre clienta si se dau jos la baie sau inainte de somn, se monteaza prin fixarea clemelor in par.

Instructiuni de Montare si Intretinere:
- Nu fortati clemele extensiilor pe baza de clip-on, se inchid/deschid simplu nu este nevoie sa le fortati;
- Aplicati fixativ pe portiunea de par unde aplicati clema pentru o fixare mai buna;
- Nu dormiti cu extensiile in cap pentru ca riscati sa le rupeti clemele;
- Nu este indicata spalarea parului cu extensiile montate pentru ca se pot desprinde din par. Extensiile clip-on se spala separat.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu